De complete website
voor een restaurant

 

Heeft deze website de uitstraling die je zoekt? Vraag deze nu aan en  ontvang de complete website geheel in jouw huisstijl!

Deze complete website in jouw huistijl!

Deze website met je eigen huisstijl, teksten en foto’s? Vraag deze website direct aan met het formulier onder aan deze pagina.

Na het aanvragen van je website, nemen wij contact met je op. We bespreken kort wat de wensen zijn en vragen we je om een huistijl (logo, kleuren enz.), teksten en eventuele foto’s aan te leveren.
Zodra wij dit hebben ontvangen starten wij direct met het bouwen van je nieuwe website volledig in jouw eigen stijl. Binnen 10 werkdagen staat je website online! Ook na het afleveren van een prachtige website, staat onze deur altijd open voor vragen en advies!

Bekijk hieronder het ontwerp voor je nieuwe website. geef aan welke pagina’s je zou willen en vraag je website aan in het formulier onder aan deze pagina.

Ontdek alle pagina’s van het thema: Restaurant 2

Eigen complete website vanaf 599,- euro!

Al onze websites zijn gebouwd op de toekomst. Zo is het bij ons standaard dat elke website ook goed zichtbaar is op mobiel en tablets. Erg belangrijk omdat tegenwoordig ongeveer de helft van alle boezekers via mobiele apparaten zoeken.

Naast kwaliteit vinden wij snelheid ook belangrijk! Daarom zitten onze ervaren webdesigners klaar om voor jou aan de slag te gaan. En kunnen wij bij de complete websites een levering garanderen binnen 10 werkdagen!

Vanaf 599,- euro

Alleen in december ontvang je gratis een extra pagina cadeau!

Wees er snel bij en doe vandaag nog je aanvraag.

Een complete website vanaf 599,- euro!

Begin je eigen website!

Heb je altijd al een eigen persoonlijke website willen hebben, maar is je budget te klein om een geheel unieke website te laten ontwikkelen? Wij gaan je helpen!

Op onze website hebben wij een collectie van complete websites geselecteerd. Deze kunnen wij gemakkelijk opzetten en aanpassen.

Het enige wat we van jou verwachten is dat er foto’s en teksten worden aangeleverd. Wij doen de rest.

Geïnteresseerd? Hier beneden doe je vrijblijvend een aanvraag voor een complete website.

Aanvraag voor thema: Restaurant 2

Welke extra opties wil je toevoegen?

Veel gestelde vragen over een website

Kan je geen antwoord vinden op je vraag?

Neem contact op via de livechat of de contact pagina.

Wanneer is mijn website klaar?

De duur van het bouwen van een website is lastig in te schatten. Dit komt omdat iedereen zijn eigen wensen heeft, als het gaat om het ontwerp van een website.

Zodra we contact hebben gehad is het voor ons makkelijker om een schatting te maken. Dan weten we namelijk wat je wensen zijn en welke functies je op je website zou willen hebben.

Ben je benieuwd hoe lang het duurt om een website te maken met jouw wensen? Neem dan contact op via de contact pagina, of de live chat.

Moet ik verplicht bij jullie hosten?

Het korte antwoord: Nee!

Je bent helemaal vrij in de keuze waar jij je website laat hosten. Natuurlijk bevelen we het wel aan om je website bij ons te hosten.

Als je graag je gehele website uit handen zou willen geven raden we je aan om ook de hosting bij ons te doen, dan kunnen wij je het snelst helpen.

Zijn er verborgen kosten?

Nee, wij houden niet van kleine lettertjes. Bij ons is de prijsafspraak ook echt een afspraak waar we zonde overleg niet van zullen afwijken.

Let op! Er zijn een aantal dingen die je moet weten.

– Een domein is het eerste jaar gratis, daarna zal er één keer per jaar een factuur gestuurd worden met de kosten voor het domein.

– Soms krijg je van ons één maand hosting cadeau. De kosten die je daarna maandelijks zal gaan betalen zijn afhankelijk van het hosting pakket dat je nodig hebt.

 

Wat heb ik nodig om een website te starten?

Dit is in het kort wat je nodig hebt voor een website:
– Domeinnaam
– Hosting
– Onderhoud

Voor al deze onderdelen kan je bij ons terecht. Bekijk de pagina “hosting en onderhoud” voor meer informatie over hosting en onderhoud.