Krijg 100% controle over je QR Code

Nooit meer nieuwe flyers afdrukken, met een dynamische QR Code!

Wat is een dynamische QR Code?

Op elk moment de URL veranderen

Bij een normale QR code kan je maar 1 keer een url invoeren. Elke keer dat je de QR code scant zal de code naar je ingevoerde link verwijzen. Met een dynamische QR code is dat anders.

Met een dynamische QR code kan je op elk gewenst moment de link van je code laten veranderen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een nieuwe website hebt, of mensen naar een andere webpagina wil sturen.

Houd je gegevens up to date

Via een QR code kan je ook je contact gegevens delen. Dat is bijvoorbeeld handig voor op een visitekaartje. Het kan wel eens voorkomen dat je e-mail of telefoonnummer veranderd. Hoe handig is het dan dat je deze gewoon kan aanpassen?

Met een traditionele QR code kan je die informatie niet vernieuwen, maar met een dynamische QR code wel. Je kan dan dus gewoon je visitekaartjes blijven gebruiken, en hoeft geen nieuwe visitekaartjes te laten drukken.

Geef online uit handen

Heb je geen tijd om je website te onderhouden, of geef je het liever uit handen? Wij helpen je graag met het onderhouden van je website, SEO of socialmedia.

Wil je sparren over digitalisering binnen jouw onderneming? Dat kan!

Alle voordelen op een rij

Dynamische QR Code

Traditionele QR Code

Eigen logo in QR code

Verschillende stijlen

Contact gegevens toevoegen op mobiel

Contact gegevens live aanpassen

SMS bericht opmaken

Opmaak SMS live aanpassen

URL aanpassen na genereren van code

Analytics van aantal scans

Wijzig je QR code zonder opnieuw te drukken!

Tegenwoordig is het heel normaal om een QR Code op je flyer of visitekaartje te zetten. Maar, soms wil je nog wel eens iets aanpassen.

Met een Dynamische QR Code kan je de link van de QR Code aanpassen zonder dat de QR Code zelf veranderd! Zo kan je gedrukte flyers gewoon blijven gebruiken.