Doe onze gratis SEO check

 

Vul de URL van je website in, en wij doen een gratis SEO check. Deze ontvang je binnen 30 seconden!

Kom hoger in Google met een Gratis SEO check

Zoekmachines letten op vele verschillende aspecten van je website, om daarmee een algemene score te creëren en te bepalen op welke plek je wordt gezet. Natuurlijk kan je zelf stuk voor stuk alle aspecten nalopen, maar waarom?

Met onze gratis SEO check tool kan je gemakkelijk controleren of je website voldoet aan alle eisen. Ook krijg je te zien of er nog verbeterpunten zijn, zodat je uiteindelijk een betere SEO score krijgt.

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken krijg je in het rapport verschillende tips voorgeschoteld, zo kan je gemakkelijk zelf je website verbeteren! Wil je wel graag hulp? Bekijk dan onze SEO diensten.

Kom je er niet helemaal uit?

Maak je geen zorgen! Wij staan voor je klaar. Start een live chat of neem contact met ons op via de contact pagina.

Hulp nodig bij SEO op jouw website?

Wij regelen je SEO onderhoud

Search Engine Optimization is iets wat je niet eenmalig kan doen en daarna los kan laten. Tenminste, niet als je de beste resultaten wil behalen natuurlijk. Omdat jij waarschijnlijk veel belangrijkere dingen te doen hebt nemen wij de seo onderhoud van jouw website graag voor je uit handen.

Met onze maandelijkse onderhoudspaketten bepaal jij hoeveel uren je investeert in het onderhoud van de vindbaarheid op je website. Elke maand gaan wij binnen die uren aan de slag om je website zo hoog mogelijk te laten ranken en natuurlijk ontvang je dan ook maandelijks een rapport!

Wil je meer weten over onze SEO onderhoudspakketten? Ga dan naar onze SEO pagina.

SEO letters in blokken

Ontvang een uitgebreide SEO analyse

Naast de gratis SEO check bieden we ook betaalde SEO analyses aan. Hierbij duiken we nog dieper in alle details van je website, geven we uitgebreide tips en kijken ook naar kwaliteit van je hosting. Ook dat speelt namelijk mee bij het berekenen van de SEO score voor je website.

Deze rapportage wordt niet alleen digitaal aan je overhandigd, we zullen ook de mogelijkheid bieden om online alles te analyseren. We nodigen je dan uit op ons digitaal kantoor en beantwoorden graag al je vragen.

Voor alle informatie kan je terecht op onze SEO pagina. Klik hier voor meer informatie over onze SEO Analyse.

Laat je telefoonnummer achter voor gratis advies

Sta je met een mond vol tanden nadat je de SEO check hebt ontvangen? Schrik niet, want dat is best logisch. In de gratis rapportage staan best wel wat ingewikkelde SEO termen. Voor ons is dat juist heel handig, want wij weten gelijk waar het over gaat, maar we snappen dat het voor jou wat minder prettig is.

Om die reden geven we je dan ook graag wat gratis advies! Dit kan eenvoudig via de mail, live chat of telefoon. Laat in het formulier je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk op.

Ik wil gebeld worden