Website laten maken in Hoorn

Je website laten maken in Website laten maken in Hoorn? Je bent bij het juiste adres!
Flatimation maakt mobielvriendelijke websites voor zzp’ers & MKB’ers uit Website laten maken in Hoorn en omstreken. Lees verder voor aanvulende informatie en prijzen.

Webdesigner in Hoorn

Het hebben van een goede website is tegenwoordig een van de belangrijkste elementen voor een succesvolle onderneming, bijna alles gaat via het internet. Het is dus ook belangrijk een goede indruk achter te laten voor je online bezoekers. Het is belangrijk om een perfect functioneerde website te hebben die de juiste uitstraling heeft zoals jij dat wil.

Wil jij graag een website laten maken in Hoorn om online zichtbaar te zijn voor jouw klanten in deze regio en daar buiten? Wij van Flatimation kunnen je daarbij helpen! Omdat wij ervaring hebben met websites maken in de regio Hoorn, kunnen wij je goed helpen inspelen in dit gebied.

Wij zorgen ervoor dat je binnen een paar weken een op maat gemaakte site hebt waar je trots op mag zijn. We luisteren naar de doelen die je wilt behalen en bekijken de trends in de markt om een Professionele website te ontwikkelen.

Website bouwer aan het werk

Professionele website laten maken in Hoorn

Een website is belangrijk omdat het een krachtig en effectief middel is om uw producten of diensten aan een breder publiek te presenteren. Een website helpt u uw doelgroep te bereiken, hun interesse te wekken en een persoonlijke band met hen op te bouwen. 

Professioneel design

Goede en vooral snelle Websites die gebouwd zijn op de toekomst. Daar staan we voor.

Zoekmachine vriendelijk

Alle websites zijn SEO vriendelijk, dit betekent dat Google de website makkelijker kan indexeren.

Huisstijl verwerking

Heb je al een bestaande huisstijl? Dan zorgen wij ervoor dat deze overeenkomt met de website

Alles onder 1 dak

Naast het laten maken van je website, heeft Flatimation nog meer diensten voor jouw online vidbaarheid.

Snelle oplevering

Een gemiddelde van 3 weken voor het opleveren van je nieuwe website (afhankelijk van de grootte)

Snelle oplevering

We houden graag contact met onze klanten over de status. Liever alleen bij mail houden? dat kan ook!

Blij met nieuwe website op mobiel

Alles geregeld voor je nieuwe website

Bij Flatimation is alles geregeld voor je website of webshop. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf, wij helpen je graag met het realiseren van je online doelen.

Ons enthousiaste team van ervaren website bouwers heeft de kennis en ervaring om je site te ontwikkelen die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Hierdoor kun je jouw online aanwezigheid verbeteren en vindbaar zijn voor je doelgroep.

Daarnaast hebben we meer diensten voor je site zoals snelle website hosting, het SEO uitbesteden (zoekmachine optimalisatie), en website onderhoud. Met deze verschillende diensten kan jij je website volledig uit handen geven. Geen zorgen meer en verzekerd van een optimaal werkende website!

Wat klanten over ons zeggen

Wat kost een website laten maken?

 Om een indicatie te geven wat een voledig website ongeveer kost hebben wij de groottes van de websites in verschillende pakketten gezet. Echter is de prijs uiteraard afhankelijk van de wensen. Graag een precieze prijs weten van jouw nieuwe site? neem gerust contact met ons op.

Blij met nieuwe website op mobiel

Kom met ons in contact

We helpen je graag verder met maken van je website. Of meer informatie over online vindbaarheid van je website in Hoorn? Zit je met vragen of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Op kantoor uren zijn we telefonish te bereiken op +31 6 83839232 of stuur een mail naar info@flatimation.com .

Veel gestelde vragen over een website

Kan je geen antwoord vinden op je vraag?

Neem contact op via de livechat of de contact pagina.

Hoe weet ik of mijn website SEO nodig heeft?
  1. Lage zichtbaarheid in zoekmachines: Als je website niet goed scoort in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, kan dit erop wijzen dat je website SEO nodig heeft.
  2. Weinig organisch verkeer: Als je weinig verkeer naar je website krijgt via zoekmachines, kan dit een teken zijn dat je website niet goed geoptimaliseerd is voor zoekopdrachten.
  3. Hoge bounce rate: Als de bounce rate van je website hoog is, kan dit aangeven dat bezoekers niet vinden wat ze zoeken op je website. Dit kan te wijten zijn aan slechte SEO-optimalisatie.
  4. Slechte gebruikerservaring: Als de gebruikerservaring van je website slecht is, kan dit leiden tot lage conversies en een lagere ranking in zoekmachines. Een goede snelheid is hierbij ook van groot belang. Test je huidige website snelheid hier.
  5. Competitieve markt: Als je actief bent in een competitieve markt en merkt dat je concurrenten hoger scoren dan jij, kan dit erop wijzen dat je website SEO-optimalisatie nodig heeft om te kunnen concurreren.

Als je een of meer van deze signalen opmerkt, is het waarschijnlijk dat je website SEO nodig heeft.

Wanneer is mijn website klaar?

De duur van het bouwen van een website is lastig in te schatten. Dit komt omdat iedereen zijn eigen wensen heeft, als het gaat om het ontwerp van een website.

Zodra we contact hebben gehad is het voor ons makkelijker om een schatting te maken. Dan weten we namelijk wat je wensen zijn en welke functies je op je website zou willen hebben.

Ben je benieuwd hoe lang het duurt om een website te maken met jouw wensen? Neem dan contact op via de contact pagina, of de live chat.

Moet ik verplicht bij jullie hosten?

Het korte antwoord: Nee!

Je bent helemaal vrij in de keuze waar jij je website laat hosten. Natuurlijk bevelen we het wel aan om je website bij ons te hosten.

Als je graag je gehele website uit handen zou willen geven raden we je aan om ook de hosting bij ons te doen, dan kunnen wij je het snelst helpen.

Zijn er verborgen kosten?

Nee, wij houden niet van kleine lettertjes. Bij ons is de prijsafspraak ook echt een afspraak waar we zonde overleg niet van zullen afwijken.

Let op! Er zijn een aantal dingen die je moet weten.

– Een domein is het eerste jaar gratis, daarna zal er één keer per jaar een factuur gestuurd worden met de kosten voor het domein. 

– Soms krijg je van ons één maand hosting cadeau. De kosten die je daarna maandelijks zal gaan betalen zijn afhankelijk van het hosting pakket dat je nodig hebt.

 

Wat heb ik nodig om een website te starten?

Dit is in het kort wat je nodig hebt voor een website:
– Domeinnaam
– Hosting
– Onderhoud

Voor al deze onderdelen kan je bij ons terecht. Bekijk de pagina “hosting en onderhoud” voor meer informatie over hosting en onderhoud.