Home » Wormerveer

Website laten maken Wormerveer

Opzoek naar website bouwers in Wormerveer? Je bent bij het juiste adres!
Flatimation maakt mobielvriendelijke websites voor zzp’ers & MKB’ers uit Wormerveer en omstreken. Lees verder voor aanvulende informatie en prijzen.

Webdesigner Wormerveer

Het hebben van een goede website is tegenwoordig een van de belangrijkste elementen voor een succesvolle onderneming, bijna alles gaat via het internet. Het is dus ook belangrijk een goede indruk achter te laten voor je online bezoekers. Het is belangrijk om een perfect functioneerde website te hebben die de juiste uitstraling heeft zoals jij dat wil.

Wij zorgen ervoor dat je binnen een paar weken een op maat gemaakte website hebt waar je trots op mag zijn. We luisteren naar de doelen die je wilt behalen en bekijken de trends in de markt om een Professionele website te ontwikkelen.

Website vernieuwen, 2 schermen met oude en vernieuwde website

Professionele website laten bouwen in Wormerveer

Een website is belangrijk omdat het een krachtig en effectief middel is om uw producten of diensten aan een breder publiek te presenteren. Een website helpt u uw doelgroep te bereiken, hun interesse te wekken en een persoonlijke band met hen op te bouwen. 

Professioneel design

Goede en vooral snelle Websites die gebouwd zijn op de toekomst. Daar staan we voor.

Zoekmachine vriendelijk

Alle websites zijn SEO vriendelijk, dit betekent dat Google de website makkelijker kan indexeren.

Huisstijl verwerking

Heb je al een bestaande huisstijl? Dan zorgen wij ervoor dat deze overeenkomt met de website

Professioneel design

Goede en vooral snelle Websites die gebouwd zijn op de toekomst. Daar staan we voor.

Zoekmachine vriendelijk

Alle websites zijn SEO vriendelijk, dit betekent dat Google de website makkelijker kan indexeren.

Huisstijl verwerking

Heb je al een bestaande huisstijl? Dan zorgen wij ervoor dat deze overeenkomt met de website

Bedrijfs website op computer

Alles geregeld voor je nieuwe website

Curabitur dapibus neque in ligula aliquam, sagittis varius magna imperdiet. Ut nec augue felis. Praesent tempor tellus eget nisi tincidunt euismod. Duis quis leo magna. Nulla mattis ex ac luctus tempus. Morbi interdum eros purus, vel vehicula lectus vulputate id. Cras vestibulum diam mauris, eu fringilla turpis ullamcorper quis. Donec venenatis eleifend velit, non convallis lectus. Mauris tempor id mi quis scelerisque. Aliquam egestas velit ac malesuada posuere. Etiam ut egestas lacus. Morbi lobortis, massa et auctor mollis, mauris dolor faucibus justo, et rhoncus velit elit eget libero. Sed maximus mi viverra efficitur mattis. Praesent commodo mollis tellus. Nulla tempor porta nisi non accumsan. Sed convallis lectus sit amet quam semper congue.

Dit doen wij specifiek voor jou branche

Eric Van den Berg
Eric Van den Berg
10/11/2022
Via via in contact gekomen met Nick en hij heeft me geweldig geholpen met het verbeteren van de vindbaarheid van mijn website. Na de SEO analyse hebben we in begrijpelijke taal de verbeterpunten besproken. Snappen wat er gebeurd is voor mij heel belangrijk, ik haak namelijk heel snel af bij hoogdravende technische praatjes. De IT business is voor mij ( en met mij velen) ondoorzichtig en daarom ben ik blij met een eerlijk advies. Nick en zijn partner zijn betrouwbaar en communicatief. Geen bla bla, maar laagdrempelig!
Tom Pranger
Tom Pranger
16/08/2022
Fijn jong bedrijf met gedreven werknemers die graag met je meedenken!

Wij zijn open over onze prijzen

 Om een indicatie te geven wat een voledig website ongeveer kost hebben wij de groottes van de websites in verschillende pakketten gezet. Echter is de prijs uiteraard afhankelijk van de wensen. Graag een precieze prijs weten van jouw nieuwe website? neem gerust contact met ons op.

Veel gestelde vragen over een website

Kan je geen antwoord vinden op je vraag?

Neem contact op via de livechat of de contact pagina.

Wanneer is mijn website klaar?

De duur van het bouwen van een website is lastig in te schatten. Dit komt omdat iedereen zijn eigen wensen heeft, als het gaat om het ontwerp van een website.

Zodra we contact hebben gehad is het voor ons makkelijker om een schatting te maken. Dan weten we namelijk wat je wensen zijn en welke functies je op je website zou willen hebben.

Ben je benieuwd hoe lang het duurt om een website te maken met jouw wensen? Neem dan contact op via de contact pagina, of de live chat.

Moet ik verplicht bij jullie hosten?

Het korte antwoord: Nee!

Je bent helemaal vrij in de keuze waar jij je website laat hosten. Natuurlijk bevelen we het wel aan om je website bij ons te hosten.

Als je graag je gehele website uit handen zou willen geven raden we je aan om ook de hosting bij ons te doen, dan kunnen wij je het snelst helpen.

Zijn er verborgen kosten?

Nee, wij houden niet van kleine lettertjes. Bij ons is de prijsafspraak ook echt een afspraak waar we zonde overleg niet van zullen afwijken.

Let op! Er zijn een aantal dingen die je moet weten.

– Een domein is het eerste jaar gratis, daarna zal er één keer per jaar een factuur gestuurd worden met de kosten voor het domein. 

– Soms krijg je van ons één maand hosting cadeau. De kosten die je daarna maandelijks zal gaan betalen zijn afhankelijk van het hosting pakket dat je nodig hebt.

 

Wat heb ik nodig om een website te starten?

Dit is in het kort wat je nodig hebt voor een website:
– Domeinnaam
– Hosting
– Onderhoud

Voor al deze onderdelen kan je bij ons terecht. Bekijk de pagina “hosting en onderhoud” voor meer informatie over hosting en onderhoud.