Voor online presteren

Website Optimalisatie

Klaar om je website naar een hoger niveau te tillen? Met onze website optimalisatie pakketten, zorgen we voor een website die optimaal presteerd voor nieuwe klanten. Benieuwd wat we voor jouw kunnen betekeken? Bekijk onze pakketten of neem contact met ons op.

Sparren over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op met Nick

Optimalisatie uitbesteden

Zelf geen tijd of kennis om je website op de juiste manier te optimaliseren? We helpen je graag om alles uit je website te halen! Onze website specialisten zijn er om al jouw taken uit handen te nemen!

Onder website optimalisatie vallen bij Flatimation verschillende onderdelen zoals: Hosting, Technish onderhoud, SEO en beveiliging. Wil je meer informatie over specifieke onderdelen? Klik dan gerust door of neem contact op met ons voor een gratis advies op maat.

Website bouwer aan het werk

Onderdelen van online strategie:

Zelf geen tijd of kennis om je website op de juiste manier te optimaliseren? We helpen je graag om alles uit je website te halen! Onze website specialisten zijn er om al jouw taken uit handen te nemen!

Website Hosting

Om online gevonden te worden heeft je website hosting nodig. Door middel van webhosting kan een website toegankelijk worden gemaakt via het internet. Een goede webhosting provider zorgt voor betrouwbare servers, snelle laadtijden en beveiligde dataopslag.

Lees meer >

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Door onze SEO strategie te gebruiken op je website, zorgen we ervoor dat je meer zichtbaarheid krijgt in Google. Door onze seo kennis en ervaring kunnen we doelgericht aan de slag. Daarom is SEO uitbesteden een goed plan!

Lees meer >

Website Onderhoud

Wij houden ons bezig met de techniek van jouw website. Hiermee heb je geen omkijken meer naar je website en is alles geregeld. Daarom kan gewoon lekker doorgaan met het ondernemen. Met ons onderhoud pakket zorg je er voor dat je website altijd up-to-date is.

Lees meer >

Flatimation aan het bellen over website vernieuwen

Jouw vaste website partner 

Geen zorgen meer over je website.. Dat is pas fijn. Wij als Flatimation groeien graag met je mee. Doordat onze specialisten jouw website onderhouden en optimaliseren ben je er zeker van dat je site voor de volle 100% blijft draaien.

Daarnaast zitten wij altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of met je mee te denken over nieuwe online ideeën. Je hebt dus altijd deskundig een eerlijk advies onder je sneltoets van je telefoon.

 

Maandelijkse service zonder kleine lettertjes

Onze optimalisatie diensten voor je website zijn vaak op maandelijkse basis. Hiermee blijven we voor je aan het werk en zorgen wij dat alles tip top geregeld is.

Omdat wij niet houden van kleine lettertjes houden we ons aan een afgesproken prijs en blijft dit ook maandelijks opzegbaar. Hierdoor weet je direct waar je aan toe bent, en dat is fijn!

 

Snel in Contact

Vragen of advies? Wij helpen je graag!

Wil je meer weten over je huidige website? of heb zit je met vragen over websites? Neem dan gerust contact met ons op.