Bekijk ons Portfolio

Samen brengen we jouw online visie tot leven. Van strakke ontwerpen tot intuïtieve gebruikerservaringen, ons team van creatieve experts levert maatwerkoplossingen die indruk maken. 

Halve circle scaled
Flatimation Header Lars

Wij zijn trots op onze afgeronde projecten

Ontdek onze reeds afgeleverde projecten. Wij zijn blij met het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Naast het afleveren van een mooie en vooral goede website, verzorgen we ook voor vele doorlopend onderhoud. Hierdoor blijven we onze klanten ondersteunen.

saas landing 16 yr 15
saas landing 16 yr 5
saas landing 16 yr 6
Website realisatie
Website onderhoud

Houtdoor

Duurzaam, met de hand gemaakt en uit het juiste hout gesneden. Dat zijn de premium buitenkeukens van Houtdoor. Nu isHoutdoor ook online zichtbaar met een eigen website op maat. Laat je inspireren, vraag gemakkelijk een offerte aan.

✔ Uniek webdesign      ✔ Basis SEO      ✔ Offerte aanvraag formulier

Houtdoor Portfolio Flatimation
Webshop realisatie
Website onderhoud
Website Hosting
SEO

Van der Feer – Autobanden

In de webshop van van der Feer, vindt je gemakkelijk en snel de perfecte autoband. Gebruik de autobanden zoeker of slecteer handmatig de juiste band. Met meer dan 150 op voorraad is deze webshop geslaagd voor sucses!

✔ Complete webshop      ✔ 150+ producten      ✔ Autobanden zoek systeem

Van der Feer autobanden Portfolio Flatimation
Website realisatie
Website Hosting

Tom’s Boeren Liefde

Het lekkerste ijs van de Betuwe, nu ook online te vinden! Op de website van Tom’s Boeren Liefde maak je kennis met de prachtige ijsboederij van Tom en Anja. Navigeer gemakkelijk naar het lekkerste ijs via de route op de website.

✔ Design op maat     ✔ Landingspagina      ✔ Contact Formulier

Toms boeren liefde Portfolio Flatimation
Website realisatie
Website onderhoud
Website Hosting

Haptotherapie Praktijk Amsterdam

Welkom de website van Haptotherapie praktijk in Amsterdam! De plek voor haptotherapie en relatie therapie. Op de website is alle informatie te vinden over de praktijk en vraag je gemakkelijk een gesprek aan.

✔ Design op maat     ✔ Persoonlijke formulieren      ✔ Basis SEO

Haptotherapie Praktijk Portfolio Flatimation
Website realisatie
Website onderhoud
Website Hosting

Sint & Friends

Alles wat je nodig hebt voor een prachtig Sinterklaas feest. Dat is wat je bij Sint & Friends kan vinden. Op deze speelse op maat gemaakte website kan je alle informatie vindenj voor je eigen Sinteklaas feest!

✔ Design op maat     ✔ Offerte aanvraag formulier      ✔ Local SEO

Sint en Friends Portfolio Flatimation
Website realisatie
Website onderhoud
Website Hosting

Nabrissa Zorg

Nabrissa voor liefdevolle zorg. Thuis voelt u zich het prettigst. Nabrissa Zorg begrijpt dat als geen ander. Een goede website is belangrijk voor duidelijke informatie, maar ook zeker voor vertrouwen.

✔ Design op maat     ✔ Direct contact formulier      ✔ Nieuwe huisstijl

Nabrissa Portfolio Flatimation
Website realisatie
Website Hosting

Next Level Entertainment

Artiesten, licht, geluid, enz. Hier is alles voor wat je nodig hebt voor een geweldig feest of event. Op de op maat gemaakte website kan je naast alle informatie, ook inschrijven als artiest. 

✔ Uniek design     ✔ inschrijf formulier      ✔ Video Header

Next level Portfolio Flatimation

Meer projecten zien?

Ben je benieuwd naar meer projecten die door ons zijn afgeleverd? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee en voorzien je vrijblijvend van gratis advies op maat.

Aanvullende diensten

Naast het creëren en vernieuwen van websites, helpen wij je ook met het verzorgen van aanvullende diensten zoals website hosting en website onderhoud. Hiermee nemen wij al het werk voor jou uit handen. Bekijk meer of neem contact met ons op voor meer informatie.

Website

Hosting

Website

Beveiliging

Direct antwoord op je vraag

Omdat alles op internet constant verandert, moet je website uiteraard ook mee bewegen. Een lastige taak waar veel vragen over komen. Om deze reden is goede en snelle support één van onze top prioriteiten. Kom direct met ons in contact.

Nick van der Feer

Nick van der Feer

Designer | Algemene vragen

Lars Leguijt

Lars Leguijt

Webdeveloper | Technische vragen