SEO Uitbesteden

SEO, is de sleutel tot online zichtbaarheid en groei. Met onze bewezen strategieën en expertise, trekken we meer organisch verkeer aan en zorgen we voor een grotere impact op jouw doelgroep. Klaar om de concurrentie te verslaan en jouw online aanwezigheid te versterken? laat je SEO uitbesteden.

Halve circle scaled
Flatimation Header Lars

Organische groei

Waarom SEO Uitbesteden?

Optimaliseren van je website voor zoekmachines kan een complex en tijdrovend proces zijn. Daarom is het uitbesteden van SEO aan professionals een slimme zet.

Het brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste hebben we de kennis en expertise om jouw website te optimaliseren op basis van de nieuwste SEO-trends en best practices. We zorgen ervoor dat je website beter vindbaar wordt in de zoekresultaten, wat resulteert in meer organisch verkeer en potentiële klanten.

Bovendien bespaar je kostbare tijd en middelen, zodat jij je kunt richten op andere belangrijke aspecten van je bedrijf. Laat ons de SEO-zorgen uit handen nemen en ontdek hoe we jouw online zichtbaarheid naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Tes afb min
SEO reasultaten 768x919 1

Zo werkt het

Hoe pakken wij SEO aan?

Bij Flatimation hanteren we een uitgebreide en effectieve aanpak om SEO succesvol aan te pakken.

Ons proces begint met een grondige analyse van je website, concurrentie en doelgroep. We identificeren de sterke punten en verbeterpunten, evenals relevante zoekwoorden en trends binnen jouw branche. Vervolgens optimaliseren we je website op technisch gebied, zoals laadsnelheid en mobiele responsiviteit, en zorgen we voor hoogwaardige content met de juiste zoekwoorden.

 

We richten ons ook op het opbouwen van kwalitatieve backlinks en het verbeteren van de gebruikerservaring. Door voortdurend te monitoren en aanpassingen door te voeren, zorgen we ervoor dat je website blijft presteren en groeien in de zoekresultaten. Met onze strategische aanpak en toewijding zorgen we ervoor dat jouw website optimaal profiteert van SEO en online succes behaalt.

saas landing 16 yr 4
header image conspect 1003x1024 2
Flatimation Persoonlijk advies

Doelgericht

Direct gratis starten met SEO

Wil je graag ontdekken hoe we jou kunnen helpen met je online aanwezigheid? Begin dan vandaag nog met een vrijblijvend SEO startgesprek.

Live een gratis basis onderzoek

Direct advies voor je website SEO? Wij kijken direct naar je website status en geven eerlijk advies. 

Duidelijke prijzen en afspraken

Klaar voor een grondig onderzoek? Wij zoeken alles voor je uit en maken een prijs indicatie. Jij bepaald uitieindelijk zelf je maand budget.

60 minuten reactietijd

Het is ons doel om tijdens de kantooruren binnen 60 minuten een antwoord te geven op je vraag.

Unieke websites

Een unieke en eigentijdse website is belangrijk. Wij zorgen dat je website altijd up-to-date is.

Persoonlijk contact

Door onze bescheiden klantenkring wordt je niet als een nummertje behandeld.

Wij maken het verschil

Wij geloven in persoonlijk en direct contact met onze klanten. Bij ons ben je geen nummertje, maar een partner. Daarom werken we nauw samen om jouw specifieke doelen te begrijpen en te realiseren.

Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat jouw website opvalt in de zoekresultaten. Kies voor de persoonlijke aanpak en de waardevolle samenwerking die Flatimation.com te bieden heeft.

Onze pakketten

Magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciun neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet

saas landing 16 yr 15
saas landing 16 yr 5
saas landing 16 yr 6
Strippenkaart

€65 /Per uur

N

Hogere online vindbaarheid

N

Zelf budget bepalen

N

On page SEO

N

Technische SEO

N

Persoonlijke Support

Basis SEO

€250+ /Per Maand

N

Zoekwoorden onderzoek

N

Google Analytics

N

Google Search Console

N

Google mijn bedrijf

N

Sitemap

N

Interne linkbuilding

N

SEO meta-instellingen

N

On-page SEO

SEO Strategie

€450+ /Per Maand

N

Complete strategie

N

Maandelijks overleg

N

Google Analytics

N

Google Search Console

N

Google mijn bedrijf

N

Sitemap

N

Interne linkbuilding

N

On-page SEO

N

SEO teksten

N

Technische SEO

N

SEO – Tooling basis

Meest gestelde vragen

Alles voor je website, zo geregeld

Als webdesign bureau helpen we je natuurlijk graag met het creëren van je website of webshop. Bij Flatimation gaan we nog een stap verder, met onze onderhoud, hosting en seo pakketten zorgen we niet alleen dat jouw website online te vinden is. Maar kunnen we je ook volledig ontzorgen.

Unieke websites en webshops
Alles voor je site onder één dak
Snelle persoonlijke support
Waarom zou ik mijn website SEO uitbesteden?

Het uitbesteden van je website SEO aan professionals heeft verschillende voordelen. SEO-experts hebben de kennis en ervaring om je website te optimaliseren voor zoekmachines, wat leidt tot betere zichtbaarheid en hogere rankings. Ze volgen ook de nieuwste trends en algoritme-updates, zodat je website altijd up-to-date is.

Wat doet een SEO-bedrijf precies?

Een SEO-bedrijf voert verschillende taken uit om je website te optimaliseren. Ze analyseren je website en concurrentie, doen zoekwoordonderzoek, optimaliseren je inhoud en metadata, verbeteren de laadsnelheid, bouwen kwalitatieve backlinks en monitoren de prestaties. Het doel is om je website beter vindbaar te maken in zoekmachines en meer organisch verkeer te genereren.

Kan ik SEO zelf doen, zonder het uit te besteden?

Ja, je kunt enkele basis-SEO-taken zelf uitvoeren, zoals het optimaliseren van je content en het gebruik van relevante zoekwoorden. 

Echter, het uitbesteden van SEO aan professionals biedt voordelen zoals diepgaande expertise, tijdsbesparing en betere resultaten op lange termijn. Hiermee zullen de resaultaten een stuk hoger zijn dan dat je dit zelf doet.

Wat zijn de kosten van het uitbesteden van SEO?

De kosten van het uitbesteden van SEO variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van je website, de concurrentie in je branche en de gewenste resultaten. 

Bij Flatimation kunnen wij met een kort onderzoek een goed beeld maken van de kosten voor optimale groei. Uiteindelijk kan je zelf een maandbudget instellen.

Waarom is investeren in SEO op lange termijn beter dan adveteren op google?

Investeren in SEO op lange termijn is vaak beter dan adverteren op Google vanwege de duurzaamheid, kostenbesparing en het opbouwen van geloofwaardigheid en vertrouwen bij gebruikers. SEO zorgt voor langdurige zichtbaarheid in zoekmachines zonder doorlopende advertentiekosten, ook worden organische zoekresultaten vaak als relevanter en geloofwaardiger beschouwd.