WordPress Hosting

Je hebt een website en wil deze online plaatsen zodat iedereen overal ter wereld deze kan bekijken? Dan heb je een snelle en betrouwbare webhosting nodig. 

Halve circle scaled
Hosting
Flatimation 08 e1679477804957

Doelgericht

Krachtige Hosting voor Jouw Website

Wij bieden WordPress hosting op maat. Door een pakket te kizen die aansluit bij je website betaal je nooit te veel. Onze krachtige servers zorgen er voor dat jouw website snel geladen is en bezoekers gemakkelijk door je website kunnen gaan. Daarnaast zorgen wij voor een veilige verbinding en  zijn telefonisch bereikbaar voor snelle support.

Doelgericht

Betaalbaar uit handen geven

Het runnen van een succesvolle website vergt tijd, inzet en technische kennis. Het beheren van servers, het waarborgen van de uptime en het oplossen van technische problemen kunnen een enorme last zijn. Daarom nemen wij dit volledig op ons. 

Flatimation Header Lars

Onze pakketten

Magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciun neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet

saas landing 16 yr 15
saas landing 16 yr 5
saas landing 16 yr 6
Small Hosting

€10 /Per Maand

N

Onbeperkt bezoekers

N

tot 2 Domeinnamen

N

SSL-Certificaat

N

Veilige verbinding

N

1 GB opslag

Medium Hosting

€15 /Per Maand

N

Onbeperkt bezoekers

N

tot 5 Domeinnamen

N

SSL-Certificaat

N

Veilige verbinding

N

2 GB opslag

Large Hosting

€20+ /Per Maand

N

Onbeperkt bezoekers

N

5+ Domeinnamen

N

SSL-Certificaat

N

Veilige verbinding

N

3+ GB opslag

Aanvullende diensten

Naast het creëren en vernieuwen van websites, helpen wij je ook met het verzorgen van aanvullende diensten zoals website hosting en website onderhoud. Hiermee nemen wij al het werk voor jou uit handen. Bekijk meer of neem contact met ons op voor meer informatie.

Website

SEO

Website

Onderhoud

Veelgestelde vragen

Alles voor je website, zo geregeld

Als webdesign bureau helpen we je natuurlijk graag met het creëren van je website of webshop. Bij Flatimation gaan we nog een stap verder, met onze onderhoud, hosting en seo pakketten zorgen we niet alleen dat jouw website online te vinden is. Maar kunnen we je ook volledig ontzorgen.

Unieke websites en webshops
Alles voor je site onder één dak
Snelle persoonlijke support
Wat kost het om een website te laten maken?

De uiteindelijke investering die je moet doen om je nieuwe website te laten maken hangt van veel factoren af.

Wil je een eenvoudige website dat fungeert als je folder op het internet, of wil je een marketingmachine die leads voor je diensten binnenbrengt? Of wil je een kleine webwinkel of een uitgebreide e-commerce oplossing?

Om een goed beeld te geven van de kosten hebben we op de website en webshop pagina een prijsopgave gezet. Hiermee heb je een overzicht van de kosten en wat je kan verwachten.

Wat is website hosting?

Website hosting is het proces waarbij je websitebestanden worden opgeslagen op een server en beschikbaar worden gesteld voor bezoekers op internet.

Het is als het huren van ruimte op het internet om je website toegankelijk te maken.

Kan ik mijn hostingplan upgraden als mijn website groeit?

Absoluut! Bij Flatimation begrijpen we dat je website kan groeien en meer middelen nodig kan hebben na verloop van tijd. We bieden flexibele upgrade-opties die je in staat stellen om je hostingplan aan te passen en de benodigde middelen te vergroten naarmate je website groeit.

Krijg ik ondersteuning voor hostinggerelateerde problemen?

Ja, we bieden uitgebreide technische ondersteuning voor alle hostinggerelateerde problemen. Ons ervaren team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden, technische problemen op te lossen en je te voorzien van de nodige assistentie om je website soepel te laten draaien.

Kan Flatimation helpen met de verhuizing van mijn huidige website naar jullie hosting?

Ja, Flatimation kan je helpen bij de verhuizing van je huidige website naar onze hostingomgeving. We zorgen voor een soepele overgang, waarbij we ervoor zorgen dat je website veilig wordt verplaatst zonder dat dit leidt tot downtime of gegevensverlies.