Website onderhoud

Met ons onderhoud pakket zorg je er voor dat je website altijd up-to-date is. Wil je iets kleins wijzigen op je website? Geef het door, en wij zorgen dat het dezelfde dag nog is aangepast.

Halve circle scaled
Flatimation Header Lars
Flatimation Lars Vierkjant
Snelle technishe support baloon rechts 1

Snel geregeld

Website aanpassingen? zo geregld!

Met ons onderhoudspakket heb je de mogelijkheid om aanpassingen aan je website eenvoudig door te geven. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe content, het bijwerken van afbeeldingen of het aanpassen van functies, wij staan voor je klaar.

Hierdoor hoef je zelf niet meer in de website te duiken om onderdelen te wijzigen. Maar kan je gemakkelijk je wensen aan ons doorgeven. Meestal zijn de wijzigingen dezelfde dag nog verwerkt!

Onderhoud

Updates van plugins, thema’s en WordPress

Het regelmatig onderhouden van je website is van cruciaal belang in een steeds veranderende online wereld. Bij ons begrijpen we het belang van het up-to-date houden van je website en we staan klaar om je te helpen.

Ons team zorgt ervoor dat jouw website volledig bijgewerkt is, zodat je niet achterblijft bij de laatste ontwikkelingen. Vertrouw op ons om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date en klaar is om indruk te maken op je bezoekers.

Flatimation 08 e1679477804957

 Tarieven voor Website onderhoud

Ontdek onze transparante tarieven voor website onderhoud. We bieden flexibele pakketten die passen bij jouw behoeften en budget. Vertrouw op ons ervaren team om jouw website up-to-date te houden, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf.

saas landing 16 yr 15
saas landing 16 yr 5
saas landing 16 yr 6

Onderhoud uitbesteden

Met ons onderhoudspakket heb je de mogelijkheid om aanpassingen aan je website eenvoudig door te geven. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe content, het bijwerken van afbeeldingen of het aanpassen van functies, wij staan voor je klaar.

Hierdoor hoef je zelf niet meer in de website te duiken om onderdelen te wijzigen. Maar kan je geemakkelijk je wensen aan ons doorgeven. Meestal zijn de wijzigingen dezelfde dag nog verwerkt!

Onderhoud pakket

€25 /Per Maand

N

Systeem updates

N

Plugin updates

N

Website Back-up

N

Website wijzigingen (20 min)*

N

Website beveiliging

N

Persoonlijk advies/support

Onderhoud Plus pakket

€40+ /Per Maand

N

Systeem updates

N

Plugin updates

N

Weekelijkse Website Back-up

N

Website wijzigingen (vanaf 30 min)*

N

Website beveiliging

N

Mail support

N

Persoonlijk advies/support

Aanvullende diensten

Naast het creëren en vernieuwen van websites, helpen wij je ook met het verzorgen van aanvullende diensten zoals website hosting en website onderhoud. Hiermee nemen wij al het werk voor jou uit handen. Bekijk meer of neem contact met ons op voor meer informatie.

Website

Hosting

Website

Beveiliging

Veelgestelde vragen

Alles voor je website, zo geregeld

Als webdesign bureau helpen we je natuurlijk graag met het creëren van je website of webshop. Bij Flatimation gaan we nog een stap verder, met onze onderhoud, hosting en seo pakketten zorgen we niet alleen dat jouw website online te vinden is. Maar kunnen we je ook volledig ontzorgen.

Unieke websites en webshops
Alles voor je site onder één dak
Snelle persoonlijke support
Wat kost het om een website te laten maken?

De uiteindelijke investering die je moet doen om je nieuwe website te laten maken hangt van veel factoren af.

Wil je een eenvoudige website dat fungeert als je folder op het internet, of wil je een marketingmachine die leads voor je diensten binnenbrengt? Of wil je een kleine webwinkel of een uitgebreide e-commerce oplossing?

Om een goed beeld te geven van de kosten hebben we op de website en webshop pagina een prijsopgave gezet. Hiermee heb je een overzicht van de kosten en wat je kan verwachten.

Waarom is website onderhoud belangrijk?

Website onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat je website veilig, up-to-date en optimaal presteert. Het regelmatig onderhouden van je website helpt bij het voorkomen van beveiligingslekken, zorgt voor een soepele gebruikerservaring en minimaliseert technische problemen.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van website onderhoud?

Het uitbesteden van website onderhoud aan Flatimation biedt verschillende voordelen. Het bespaart je tijd, omdat je je kunt richten op je corebusiness in plaats van je bezig te houden met technische aspecten. Bovendien zorgt professioneel onderhoud ervoor dat je website veilig blijft, technische problemen snel worden opgelost en je website optimaal blijft presteren.

De uiteindelijke tijdslijn is afhankelijk van factoren zoals de snelheid van het aanleveren van teksten en afbeeldingen en de responsiviteit op onze communicatie via e-mail en telefoon.

Hoe vaak moet ik mijn website laten onderhouden?

De frequentie van website onderhoud kan variëren op basis van verschillende factoren, zoals de complexiteit van je website en het aantal wijzigingen dat regelmatig wordt doorgevoerd. 

Over het algemeen wordt aanbevolen om ten minste maandelijks website onderhoud uit te voeren, maar in sommige gevallen kan het nodig zijn om vaker updates en controles uit te voeren. 

Natuurlijk heb je met een website onderhoud pakket geen zorgen meer hierover. Vanaf 25 euro per maand nemen wij je onderhoud uit handen.

Help! ik ben nog geen klant maar mij website doet het niet meer.

Geen paniek! Ook als je nog geen klant bent van flatimation helpen we graag. We bekijken de problemen en lossen deze zo snel mogelijk voor je op. 

Wij factureren niks voordat er afspraken zijn gemaakt. Hierdoor weet je waar je aan toe bent, en krijg je geen onverwachte hoge rekeningen.