Website onderhoud 

Bij Flation bieden wij u een complete oplossing voor het onderhoud van je website. Wij bieden de juiste ondersteuning op maat. Onze experts hebben jarenlange ervaring in websiteonderhoud en weten precies hoe je website up-to-date en optimaal functioneert.

Website laten onderhouden

Met ons onderhoudspakket zorgen wij ervoor dat je website altijd snel laadt, optimaal functioneert en beveiligd is tegen online dreigingen. Onze experts houden je website altijd up-to-date met de nieuwste software, waardoor je website altijd aan de nieuwste eisen voldoet.

Bovendien zijn op kantoor uren bereikbaar voor ondersteuning en advies. Onze experts staan klaar om je te helpen met je website en de online aanwezigheid. Voor vragen en ondersteuning kan je altijd bij ons terecht.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor het onderhouden van je website, dan bent u bij Flatimation aan het juiste adres. Wij bieden u de juiste ondersteuning op maat, zodat je helemaal kan richten op jouw core business en je online aanwezigheid kunt laten groeien. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je website onderhouden door Flatimation!

Alle voordelen op een rij

Alles uit handen

Door je website onderhoud te laten verzorgen, ben je verzekerd dat alles goed geregeld is. Daarnaast kan je wijzigingen gemakkelijk door geven aan Flatimation.

Updates worden gedaan

Bij een website komen er altijd veel updates om de hoek kijken. Als deze updates niet worden gedaan, gaat de kwaliteit van je website achteruit.

Blijvende snelle website

Elke maand schone we de website helemaal voor je op. Hierdoor blijft alles lekker snel. Goed voor je bezoekers en de zoekmachines.

Website back-ups

Met een maandelijks website onderhoud voeren wij regelmatig back-ups uit. Hierdoor zijn alle belangrijke onderdelen makkelijk terug te halen.

Wijzigingen uitvoeren

Een tekst of een foto wijzigen? Met het onderhoud pakket geef je ons de informatie door en wij hebben vaak je info de zelfde dag nog verwerkt.

Ondersteuning en advies

Voor ondersteuning en advies kunnen onze klanten ons altijd bellen/mailen of appen. We helpen je graag verder!

Waarom is website onderhoud nodig?

Denk bij website onderhoud aan een soort verzekering voor je website. Het internet veranderd snel en daarom is het belangrijk dat jouw website mee verandert. Als je niks doet, loop je het risico op outdated plugins, een verouderd thema of langzame laadtijden. Maar door het onderhoud bij te houden, blijf je altijd toegankelijk voor je klanten. Laat het onderhoud over aan onze experts en we nemen het uit handen. Mocht er toch een probleem ontstaan, dan lossen wij het graag voor je op.

Flatimation website onderhoud

Wat valt er onder website onderhoud pakketten?

Onder website onderhoud vallen veel taken. Om dit overzichterlijk te maken hebben we 3 website onderhoud paketten voor je klaar staan. Bij elk pakket zit een bepaalde tijd per maand inbegrepen. Mocht je extra wijzigingen willen doorgeven maar ben je al door de tijd heen? Geen probleem! wij voeren je wijzigingen alsnog door met een tarief van €35,-/uur. Uiteraard spreken wij dit eerst af voor dat we extra tijd berekenen.

Ook zonder website onderhoud pakkket kan je jouw website door ons laten bijwerken. Wij hanteren dan een uurloon van € 50,- (exlusief BTW).

Onze Website onderhoudspakketten

Eric Van den Berg
Eric Van den Berg
10/11/2022
Via via in contact gekomen met Nick en hij heeft me geweldig geholpen met het verbeteren van de vindbaarheid van mijn website. Na de SEO analyse hebben we in begrijpelijke taal de verbeterpunten besproken. Snappen wat er gebeurd is voor mij heel belangrijk, ik haak namelijk heel snel af bij hoogdravende technische praatjes. De IT business is voor mij ( en met mij velen) ondoorzichtig en daarom ben ik blij met een eerlijk advies. Nick en zijn partner zijn betrouwbaar en communicatief. Geen bla bla, maar laagdrempelig!
Tom Pranger
Tom Pranger
16/08/2022
Fijn jong bedrijf met gedreven werknemers die graag met je meedenken!

Veel gestelde vragen over een website

Kan je geen antwoord vinden op je vraag?

Neem contact op via de livechat of de contact pagina.

Wanneer is mijn website klaar?

De duur van het bouwen van een website is lastig in te schatten. Dit komt omdat iedereen zijn eigen wensen heeft, als het gaat om het ontwerp van een website.

Zodra we contact hebben gehad is het voor ons makkelijker om een schatting te maken. Dan weten we namelijk wat je wensen zijn en welke functies je op je website zou willen hebben.

Ben je benieuwd hoe lang het duurt om een website te maken met jouw wensen? Neem dan contact op via de contact pagina, of de live chat.

Moet ik verplicht bij jullie hosten?

Het korte antwoord: Nee!

Je bent helemaal vrij in de keuze waar jij je website laat hosten. Natuurlijk bevelen we het wel aan om je website bij ons te hosten.

Als je graag je gehele website uit handen zou willen geven raden we je aan om ook de hosting bij ons te doen, dan kunnen wij je het snelst helpen.

Zijn er verborgen kosten?

Nee, wij houden niet van kleine lettertjes. Bij ons is de prijsafspraak ook echt een afspraak waar we zonde overleg niet van zullen afwijken.

Let op! Er zijn een aantal dingen die je moet weten.

– Een domein is het eerste jaar gratis, daarna zal er één keer per jaar een factuur gestuurd worden met de kosten voor het domein. 

– Soms krijg je van ons één maand hosting cadeau. De kosten die je daarna maandelijks zal gaan betalen zijn afhankelijk van het hosting pakket dat je nodig hebt.

 

Wat heb ik nodig om een website te starten?

Dit is in het kort wat je nodig hebt voor een website:
– Domeinnaam
– Hosting
– Onderhoud

Voor al deze onderdelen kan je bij ons terecht. Bekijk de pagina “hosting en onderhoud” voor meer informatie over hosting en onderhoud.