Een website laten maken

Heb je het idee om een website te laten maken? Goed plan! Een website kan voor veel verschillende doelen ingezet worden. Wij staan te springen om voor je aan het werk te gaan.

Website laten maken? Hoe doe ik dat?

 

Laat je nieuwe website maken en vergroot uw online zichtbaarheid! Een onderdeel dat tegenwoordig niet meer weg te denken is, voor bedrijven en ondernemers. Maar een goede website neerzetten is een vak appart. Daarom staan wij van Flatimation voor je klaar om dit voor jou volledig op te pakken.

Onze webdevelopers maken gebruik van WordPress als contentmanagementsysteem voor de website-ontwikkeling. Dit is een veelgebruikt en gebruiksvriendelijk CMS, dat regelmatig geüpdatet wordt. Zelfs zonder veel digitale kennis kun je je website gemakkelijk onderhouden dankzij de gebruiksvriendelijkheid.

Website bouwer aan het werk

Meer weten over een Website?

Wil je meer weten over je huidige website? of heb zit je met vragen over websites? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zitten voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van gratis advies.

Tools voor een website laten maken

De juiste Website laten maken?

 

Hoe weet je wat voor website je nodig hebt voor je onderneming/bedrijf? We helpen je uiteraard graag om deze vraag te beantwoorden. De eerste stap is bepalen wat je doel gaat worden van je website. bijvoorbeeld: Nieuwe klanten binnenhalen of een product verkopen. Bepaal daarna je doelgroep en bekijk wat je concurenten doen op het intertnet. 

Weet je wat je wil? maar weet je niet hoe je dit moet uitvoeren? geen probleem! wij luisteren graag naar je plannen en denken graag mee met je nieuwe website. Door met elkaar te sparren komen we uit op een duidelijk plan voor jouw nieuwe top website! Een van de voordelen van je website laten maken is natuurlijk dat wij het ontwerpen en technishe bouwen volledig voor je doen. Wel zo fijn toch? 

Hoe wij je website gaan maken

Je website laten maken bij Flatimation, hoe gaat dat? Nadat je ons een bericht hebt gestuurd plannen we een eerste kennismaking in. Hierbij horen we graag wat je wensen zijn en luisteren wij graag naar je doelen. Wil je het liever via de mail houden? dat kan uiteraard ook. Na het ontvangen van je wensen en doelen. Gaan wij voor je aan de slag! dit doen wij op de volgende manier:

Stap

Gesprek

We starten met een gesprek waar we de wensen bespreken. Jij verteld wij luisteren en denken mee.

Stap

Voorstel

Met deze info gaan wij een debrefing maken en een duidelijk overzicht van de kosten hiervan.

Stap

Ontwerp

Als het akkoord is gaan we aan de slag met het ontwerpen. We bespreken het ontwerp samen met jou.

Stap

Bouwen

Vanuit het ontwerp gaan we over op de bouw van je nieuwe website!

Stap

Live!

Hoera! Je website staat online! Nu kan je beginnen met het klimmen op google! Wil je onze hulp? Bekijk ons SEO pakket.

Gesprek

We starten met een gesprek waar we de wensen bespreken. Jij verteld wat je wensen zijn, wij luisteren en denken mee.

Stap 1

Voorstel

Met deze info gaan wij een debriefing maken en een offerte opstellen. Zo krijg je een duidelijk overzicht van de kosten.

Stap 2

Ontwerp

Als er een akkoord is gaan we aan de slag met het ontwerpen. Tijdens het ontweren houden we korte lijntjes, zodat we altijd op één lijn zitten.

Stap 3

Bouwen

Vanuit het ontwerp gaan we over op de bouw van je nieuwe website!

Stap 4

Live!

Hoera! Je website staat online. Nu kan je beginnen met het klimmen op Google! Wil je onze hulp? Bekijk dan het SEO onderhoudspakket.

Stap 5

Een website laten bouwen bij Flatimation

Het team van Flatimation bestaat uit een goede vriendengroep van Webdesigners, SEO specialisten en web developers. Doordat deze groep goed op elkaar in kan spelen maken we goede en snelle websites om trots op te zijn. Wij staan te popelen om nieuwe mensen ontmoeten en helpen met een goede online strategie. Alle websites zijn geoptimaliseerd voor alle schermen waardoor je nieuwe website ook goed te zien is op smartphones en tablets. Daarnaast beschikken wij over een ruime SEO kennis waardoor elke website is gebouwd voor goede vindbaarheid.

Verzeker van:

Proffesionele Websites
Mobiel vriendelijk
Goede prijzen
SEO mogelijkheden
Uniek Website Design

Onze nieuwe website pakketten

Volledig uit handen

Flatimation is de oplossing voor al uw website zorgen. Onze service neemt de taken van het onderhouden en beheren van uw website uit handen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Met ons onderhoud+ pakket bent u verzekerd van een snelle en efficiënte website die altijd up-to-date is. Wij houden uw website bij met de nieuwste updates, beveiligingspatches en optimalisaties voor prestaties. Dit betekent minder zorgen over de technische aspecten van uw website en meer tijd om u te richten op uw bedrijfsdoelen.

Website laten maken

Bij Flatimation geloven we in het leveren van een unieke en aangepaste ervaring voor elke klant. Daarom werken we samen om jouw specifieke wensen en behoeften in kaart te brengen en een website te creëren die perfect bij je past. Of u nu een eenvoudige brochurewebsite nodig heeft of een complexe webapplicatie, wij hebben de kennis en ervaring om jouw project te realiseren.

Met Flatimation kunt u zich zeker voelen van een professionele website die voldoet aan alle eisen en verwachtingen.

Hoog in Google!

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw online zichtbaarheid te vergroten? Overweeg dan om uw SEO uit handen te geven aan Flatimation. Onze SEO-experts nemen de taak van het verbeteren van de zoekmachine-posities van uw website uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Met onze data-driven aanpak optimaliseren wij uw website om uw doelgroep te bereiken en uw online zichtbaarheid te verbeteren.

Snelle Hosting

Op zoek naar snelle en betrouwbare webhosting voor uw website? Onze webhosting-oplossingen bieden u de snelheid en prestaties die u nodig heeft om uw website naar een hoger niveau te tillen.

Bij Flatimation geloven we in het leveren van de beste service en technologie voor onze klanten. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare webhosting op onze hoogwaardige servers, waar uw website 24/7 wordt bewaakt en beschermd. 

Wij bouwen websites door heel Nederland

Almere – Amersfoort – Amsterdam – Apeldoorn – Breda – Capelle aan den IJssel – Den Bosch – Den Haag – Dordrecht – Eindhoven – Haarlem – Helmond, ‘s-Hertogenbosch – Hilversum – Hoorn – Leiden – Lelystad – Nijmegen – Rotterdam – Tilburg – Utrecht – Veghel, Waalwijk – Wormerveer  – Zoetermeer.

Veel gestelde vragen over een website laten maken

Kan je geen antwoord vinden op je vraag?

Neem contact op via de livechat of de contact pagina.

Wanneer is mijn website klaar?

De duur van het bouwen van een website is lastig in te schatten. Dit komt omdat iedereen zijn eigen wensen heeft, als het gaat om het ontwerp van een website.

Zodra we contact hebben gehad is het voor ons makkelijker om een schatting te maken. Dan weten we namelijk wat je wensen zijn en welke functies je op je website zou willen hebben.

Ben je benieuwd hoe lang het duurt om een website te maken met jouw wensen? Neem dan contact op via de contact pagina, of de live chat.

Moet ik verplicht bij jullie hosten?

Het korte antwoord: Nee!

Je bent helemaal vrij in de keuze waar jij je website laat hosten. Natuurlijk bevelen we het wel aan om je website bij ons te hosten.

Als je graag je gehele website uit handen zou willen geven raden we je aan om ook de hosting bij ons te doen, dan kunnen wij je het snelst helpen.

Zijn er verborgen kosten?

Nee, wij houden niet van kleine lettertjes. Bij ons is de prijsafspraak ook echt een afspraak waar we zonde overleg niet van zullen afwijken.

Let op! Er zijn een aantal dingen die je moet weten.

– Een domein is het eerste jaar gratis, daarna zal er één keer per jaar een factuur gestuurd worden met de kosten voor het domein. 

– Soms krijg je van ons één maand hosting cadeau. De kosten die je daarna maandelijks zal gaan betalen zijn afhankelijk van het hosting pakket dat je nodig hebt.

 

Wat heb ik nodig om een website te starten?

Dit is in het kort wat je nodig hebt voor een website:
– Domeinnaam
– Hosting
– Onderhoud

Voor al deze onderdelen kan je bij ons terecht. Bekijk de pagina “hosting en onderhoud” voor meer informatie over hosting en onderhoud.