Website Beveiliging

Je website is het digitale gezicht van je bedrijf. Het is de plek waar je je merk presenteert, je producten of diensten aanbiedt en in contact komt met je klanten. Daarom is het belangrijk dit goed te beschermen. Flatimation helpt je website te beveiligen voor een veilige online ervaring.

Halve circle scaled
Flatimation Header Lars

Website beveiliging

Je website in veilige handen

Je website fungeert als een digitaal visitekaartje voor je bedrijf en een platform om je producten of diensten aan te bieden aan klanten. Helaas zijn er kwaadwillende personen die op zoek zijn naar zwakke punten om toegang te krijgen tot gevoelige informatie, malware te verspreiden of zelfs je hele website te saboteren.

Daarnaast houden we voortdurend een oogje in het zeil. We monitoren je website op verdachte activiteiten en ongeautoriseerde toegangspogingen. Hierdoor kunnen we proactief reageren en potentiële bedreigingen snel detecteren en aanpakken.

Flatimation 08 e1679477804957
recaptcha uitgelicht

Spam beveiliging

Recaptcha spam beveiliging

Bescherm je website tegen ongewenste spam en bot-activiteit met de krachtige reCAPTCHA v3 spam beveiliging. Wij begrijpen we het belang van een veilige en betrouwbare online omgeving. Met reCAPTCHA v3 kunnen we verdachte activiteiten detecteren en blokkeren, terwijl we echte gebruikers een naadloze ervaring bieden zonder vervelende CAPTCHA’s.

 Tarieven voor Website onderhoud

Elke website is uniek en heeft andere beveiligingsbehoeften. Daarom hebben we twee uitgebreide beveiligingspakketten samengesteld om aan jouw specifieke vereisten te voldoen: ons Eenmalig Beveiligingspakket en ons Doorlopend Beveiligingspakket met Dagelijkse Back-ups.

saas landing 16 yr 15
saas landing 16 yr 5
saas landing 16 yr 6

Onze beveiligings pakketten

Onze beveiligingspakketten zijn ontworpen om jouw website te beschermen en je gemoedsrust te bieden. We begrijpen dat beveiliging een continu proces is, daarom bieden we zowel eenmalige als doorlopende opties aan. Onze beveiligingsexperts staan altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te voorzien van de best mogelijke bescherming.

Basis Beveiliging

€25 / Eenmalig

N

reCAPTCHA v3

N

2-Step verification

N

1x alles geüpdatet

N

Limit Login Attempts

Doorlopende beveiliging

€35/Per Maand

N

reCAPTCHA v3

N

2-Step verification

N

Limit Login Attempts

N

Dagelijkse back-ups

Aanvullende diensten

Naast het creeren en vernieuwen van websites ,helpen wij je ook met het verzorgen van aanvullende diensten zoals website hosting en website beveiliging. Hiermee nemen wij al het werk voor jou uit handen. Bekijk meer of neem contact met ons op voor meer informatie.

Website

Hosting

Website

Onderhoud

Veelgestelde vragen

Alles voor je website, zo geregeld

Als webdesign bureau helpen we je natuurlijk graag met het creëren van je website of webshop. Bij Flatimation gaan we nog een stap verder, met onze onderhoud, hosting en seo pakketten zorgen we niet alleen dat jouw website online te vinden is. Maar kunnen we je ook volledig ontzorgen.

Unieke websites en webshops
Alles voor je site onder één dak
Snelle persoonlijke support
Wat kost het om een website te laten maken?

De uiteindelijke investering die je moet doen om je nieuwe website te laten maken hangt van veel factoren af.

Wil je een eenvoudige website dat fungeert als je folder op het internet, of wil je een marketingmachine die leads voor je diensten binnenbrengt? Of wil je een kleine webwinkel of een uitgebreide e-commerce oplossing?

Om een goed beeld te geven van de kosten hebben we op de website en webshop pagina een prijsopgave gezet. Hiermee heb je een overzicht van de kosten en wat je kan verwachten.

Hoe kan ik verdachte activiteiten op mijn website detecteren en voorkomen?

Flatimation implementeert monitoringtools en -systemen om verdachte activiteiten op je website te detecteren. We configureren waarschuwingssystemen voor ongebruikelijke inlogpogingen, spamactiviteiten en andere potentiële beveiligingsinbreuken.

Door proactieve monitoring en beveiligingsmaatregelen te implementeren, helpen we je om potentiële risico’s tijdig te identificeren en te voorkomen.

Hoe kan ik mijn website beschermen tegen hackers en malware?

Om je website te beschermen tegen hackers en malware, is het belangrijk om beveiligingsmaatregelen te nemen, zoals het regelmatig bijwerken van je CMS, plug-ins en thema’s, het beperken van ongeautoriseerde toegang met sterke wachtwoorden en tweefactorauthenticatie, het implementeren van een webapplication firewall en het uitvoeren van regelmatige malware-scans.

Biedt Flatimation back-updiensten om mijn websitegegevens veilig te stellen?

Ja, Flatimation biedt back-updiensten om je websitegegevens veilig te stellen. We implementeren regelmatige back-ups van je websitebestanden en database, zodat je in geval van gegevensverlies of technische problemen snel kunt herstellen.

Hoe snel kan ik een reactie verwachten van support?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.