Website vernieuwen? Goed plan!

 

Is je website toe aan een opfrisbeurt? Laat je website dan vandaag nog vernieuwen! Een vernieuwde helpt bij het vergroten van je online vindbaarheid! Je website vernieuwen voor een goede prijs, dat kan bij Flatimation

De oude website in een nieuw jasje!

Heb je al een website en wil je deze moderniseren? Bij ons kun je je website laten vernieuwen. We nemen de inhoud van je bestaande site over en gieten het in een modern jasje. Hierdoor heb je een nieuwe frisse en snelle site voor een voordelig prijskaartje.

Website vernieuwen, 2 schermen met oude en vernieuwde website

De voordelen van je website laten vernieuwen

Gaat je website al een tijdje mee? Dan is het goed om deze te laten vernieuwen. Natuurlijk geeft dit een frissen nieuwe uitstraling naar je klanten. Maar er zijn meer voordelen zoals:

  • Hogere snelheid
  • Zichtbaarheid op Google
  • Mobiele zichtbaarheid
  • Bedrijfsinformatie optimaliseren
  • Toevoegen van call to actions

Wanneer is het tijd om je website te vernieuwen?

Je website is het digitale visitekaartje van je bedrijf en het is belangrijk om deze up-to-date en relevant te houden voor je doelgroep. Maar hoe weet je wanneer het tijd is om je website te vernieuwen? Hier zijn enkele belangrijke tekenen om op te letten:

  • Slechte gebruikerservaring: Als bezoekers moeite hebben om informatie te vinden of als je website trager is dan normaal, is het tijd om te overwegen om deze te vernieuwen.

 

  • Onvoldoende mobiele ondersteuning: Steeds meer mensen gebruiken hun mobiele telefoons om online te gaan. Als je site niet optimaal presteert op mobiele apparaten, dan is het tijd om te overwegen om deze te vernieuwen. Benieuwd naar de score die Google je site geeft? Doe hier de mobiele test.

 

  • Verouderde ontwerpen en inhoud: Als je website er oud en verouderd uitziet of als de inhoud niet meer actueel is, dan is het tijd om te overwegen om deze te vernieuwen.

 

  • Slechte zoekmachineoptimalisatie (SEO): Als je website slecht scoort in zoekmachineresultaten, is het tijd om te overwegen om deze te vernieuwen en te optimaliseren voor zoekmachines. Bekijk meer over SEO uitbesteden.

Als één of meerdere van deze tekenen op jouw site van toepassing zijn, dan is het tijd om te overwegen om deze te vernieuwen. Bij Flatimation kunnen we je helpen bij het ontwikkelen van een nieuwe website die aansluit bij de wensen en behoeften van je bedrijf en doelgroep. Laat ons je helpen bij het realiseren van je online doelen!

Flatimation aan het bellen over website vernieuwen

Heb je een oude website? Wij vernieuwen jouw site!

Onze werkwijze bij een website vernieuwen

Heb je al contact met ons opgenomen? Top!
We gaan samen met elkaar je nieuwe site maken.
Maar hoe doen we dat precies?

Stap

Gesprek/contact

We starten met een gesprek waar we de wensen bespreken. Jij verteld wij luisteren en denken mee.

Stap

Voorstel

Met deze info gaan wij een debrefing maken en een duidelijk overzicht van de kosten hiervan.

Stap

Ontwerp

Als het akkord is gaan we aan de slag met het ontwerpen. We bespreken het ontwerp samen met jou.

Stap

Bouwen

Vanuit het ontwerp gaan we over op de bouw van je nieuwe website!

Stap

Live!

Hoera! Je website staat online! Nu kan je beginnen met het klimmen op google! Wil je onze hulp? Bekijk ons SEO pakket.

Gesprek

We starten met een gesprek waar we de wensen bespreken. Jij verteld wat je wensen zijn, wij luisteren en denken mee.

Stap 1

Voorstel

Met deze info gaan wij een debriefing maken en een offerte opstellen. Zo krijg je een duidelijk overzicht van de kosten.

Stap 2

Ontwerp

Als er een akkoord is gaan we aan de slag met het ontwerpen. Tijdens het ontweren houden we korte lijntjes, zodat we altijd op één lijn zitten.

Stap 3

Bouwen

Vanuit het ontwerp gaan we over op de bouw van je nieuwe website!

Stap 4

Website Online!

Hoera! Je website staat online. Nu kan je beginnen met het klimmen op Google! Wil je onze hulp? Bekijk dan het SEO onderhoudspakket.

Stap 5

Veel gestelde vragen over een website

Kan je geen antwoord vinden op je vraag?

Neem contact op via de livechat of de contact pagina.

Wanneer is mijn website klaar?

De duur van het bouwen van een website is lastig in te schatten. Dit komt omdat iedereen zijn eigen wensen heeft, als het gaat om het ontwerp van een site.

Zodra we contact hebben gehad is het voor ons makkelijker om een schatting te maken. Dan weten we namelijk wat je wensen zijn en welke functies je op je site zou willen hebben.

Ben je benieuwd hoe lang het duurt om een website te maken met jouw wensen? Neem dan contact op via de contact pagina, of de live chat.

Moet ik verplicht bij jullie hosten?

Het korte antwoord: Nee!

Je bent helemaal vrij in de keuze waar jij je website laat hosten. Natuurlijk bevelen we het wel aan om je website bij ons te hosten.

Als je graag je gehele website uit handen zou willen geven raden we je aan om ook de hosting bij ons te doen, dan kunnen wij je het snelst helpen.

Zijn er verborgen kosten?

Nee, wij houden niet van kleine lettertjes. Bij ons is de prijsafspraak ook echt een afspraak waar we zonde overleg niet van zullen afwijken.

Let op! Er zijn een aantal dingen die je moet weten.

– Een domein is het eerste jaar gratis, daarna zal er één keer per jaar een factuur gestuurd worden met de kosten voor het domein.

– Soms krijg je van ons één maand hosting cadeau. De kosten die je daarna maandelijks zal gaan betalen zijn afhankelijk van het hosting pakket dat je nodig hebt.

 

Wat heb ik nodig om een website te starten?

Dit is in het kort wat je nodig hebt voor een website:
– Domeinnaam
– Hosting
– Onderhoud

Voor al deze onderdelen kan je bij ons terecht. Bekijk de pagina “hosting en onderhoud” voor meer informatie over hosting en onderhoud.