Website vernieuwen? Start vandaag!

Website vernieuwen? Is jouw huidige website toe aan een make-over? Bij Flatimation hebben we de expertise en creativiteit in huis om jouw website een nieuw leven in te blazen en jouw online aanwezigheid te versterken. 

Halve circle scaled
Flatimation Mockup website vernieuwen
Nieuw design ballon
campaign creators iEiUITs149M unsplash convert.io scaled e1684835912687

Frisse wind

Je Website volledig vernieuwd

Het is belangrijk dat je website een positieve indruk achterlaat en de waarden en het imago van je bedrijf weerspiegelt. Als je huidige website verouderd is, kan dit een negatieve invloed hebben op de perceptie van je merk. Een vernieuwde website geeft je de mogelijkheid om een frisse en moderne uitstraling te creëren die beter aansluit bij de huidige designtrends en verwachtingen van gebruikers.

 

We gebruiken de inhoud van je huidige website als basis. Hiermee gaan we aan de slag met je website vernieuwen. Uiteindelijk heb je een prachtige nieuwe website voor een mooi bedrag.

Snel vernieuwd

Nieuwe professionele website voor minder

Je website vernieuwen hoeft niet duur te zijn. Het is juist een betaalbare optie om een geheel nieuw websitegevoel te creëren en je bedrijf een boost te geven.

Doordat wij een groot deel van de inhoud en de huistijl kunnen halen uit de huidige website, kunnen wij sneller aan de slag. Hierdoor kunnen wij onze prijzen lager aanbieden dan een volledige nieuwe website.

Halve circle scaled
Website resposive scaled

Website vernieuwen

Prijs opvragen

N

Verfris je huisstijl

N

Behoud je huidige domein

N

Behoud je domein score (SEO)

Prijzen

Benieuwd naar de kosten?

Benieuwd naar de kosten voor website vernieuwen? Bij Flatimation begrijpen we dat prijs een belangrijke factor is bij het nemen van een beslissing. Daarom hebben we een eenvoudig en handig prijsopvraagformulier ontwikkeld om je te helpen bij het verkrijgen van een gepersonaliseerde offerte.

We willen graag meer weten over jouw specifieke behoeften, doelstellingen en gewenste functionaliteiten. Vul gewoon ons prijsopvraagformulier in en geef ons een duidelijk beeld van wat je wilt bereiken met je vernieuwde website. Hoe meer informatie je kunt verstrekken, hoe nauwkeuriger en gedetailleerder onze offerte zal zijn.

Aanvullende diensten

Naast het creëren en vernieuwen van websites, helpen wij je ook met het verzorgen van aanvullende diensten zoals website hosting en website onderhoud. Hiermee nemen wij al het werk voor jou uit handen. Bekijk meer of neem contact met ons op voor meer informatie.

Website

Hosting

Website

Onderhoud

Veelgestelde vragen

Snel je complete website vernieuwd

Als webdesign bureau helpen we je natuurlijk graag met het creëren van je website of webshop. Bij Flatimation gaan we nog een stap verder, met onze onderhoud, hosting en seo pakketten zorgen we niet alleen dat jouw website online te vinden is. Maar kunnen we je ook volledig ontzorgen.

Unieke websites en webshops
Alles voor je site onder één dak
Snelle persoonlijke support
Wat kost het om een website te laten maken?

De uiteindelijke investering die je moet doen om je nieuwe website te laten maken hangt van veel factoren af.

Wil je een eenvoudige website dat fungeert als je folder op het internet, of wil je een marketingmachine die leads voor je diensten binnenbrengt? Of wil je een kleine webwinkel of een uitgebreide e-commerce oplossing?

Om een goed beeld te geven van de kosten hebben we op de website en webshop pagina een prijsopgave gezet. Hiermee heb je een overzicht van de kosten en wat je kan verwachten.

Wanneer mijn website laten vernieuwen?

Het is een goed idee om je website te laten vernieuwen als je merkt dat deze verouderd is, niet meer voldoet aan moderne ontwerpnormen, of niet goed presteert op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Andere redenen kunnen zijn als je een rebranding ondergaat, nieuwe producten of diensten wilt promoten, of je concurrentie wilt bijbenen met een frisse online aanwezigheid.

Het is ook belangrijk om je website regelmatig te evalueren en te vernieuwen om te voldoen aan de veranderende behoeften en verwachtingen van je doelgroep. Als je merkt dat bezoekersaantallen dalen, conversies achterblijven of gebruikers klachten hebben, kan het tijd zijn voor een update.

Bij Flatimation staan we klaar om je te helpen bij het beoordelen van de huidige staat van je website en te bespreken of het vernieuwen ervan zinvol is voor jouw specifieke situatie. We streven ernaar om je een frisse, moderne en gebruiksvriendelijke website te bieden die aansluit bij je zakelijke doelstellingen.

Hoelang duurt het om mijn website te laten vernieuwen?

Geen enkel project is hetzelfde, maar bij ons staat een website gemiddeld binnen 3 weken online.

De uiteindelijke tijdslijn is afhankelijk van factoren zoals de snelheid van het aanleveren van teksten en afbeeldingen en de responsiviteit op onze communicatie via e-mail en telefoon.

Wat kost een website vernieuwen?

Bij het vernieuwen van een website hangen de kosten af van de omvang van de site en de hoeveelheid inhoud die van de vorige site kan worden overgenomen. Een kleinere website met beperkte pagina’s en inhoud zal doorgaans minder kosten dan een uitgebreide site met veel pagina’s en complexe functionaliteiten. Het hergebruiken van bestaande teksten en foto’s kan ook kosten besparen, omdat er minder nieuwe inhoud hoeft te worden gecreëerd.

Bij Flatimation bieden we op maat gemaakte oplossingen en beoordelen we elk project individueel om een nauwkeurige prijsinschatting te kunnen geven.

Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke schatting op basis van jouw specifieke behoeften en vereisten. Ons ervaren team staat klaar om jou te helpen bij het vernieuwen van jouw website binnen jouw budget, met aandacht voor de omvang en complexiteit van jouw project.

Hoe snel kan ik een reactie verwachten van support?

Onze Webdesigners proberen je binnen 60 minuten van een antwoord te voorzien. Neem gerust contact met ons op voor al je vragen of advies