Website laten maken met snelle support!

Flatimation is jouw aanspreekpunt voor websites. Onze webdesigners creëren een unieke website die past bij jouw merk. Door de directe support kan jij altijd snel een antwoord verwachten, geen lange wachtrijen maar persoonlijk contact.

Halve circle scaled
Case Houtdoor Website Desktop
Case Houtdoor Website Mobiel
Wij hebben o.a. gewerkt voor

Onze diensten

Bij Flatimation hebben we alles voor je website en/of webshop onder één dak. Nieuwe website laten maken?, je huidige website vernieuwen?, of hulp nodig bij het onderhouden van je websites?, wij hebben de expertise om je te helpen.

campaign creators iEiUITs149M unsplash convert.io scaled e1684835912687
Meer over

Website laten maken

Webshop Laten maken bij Flatimation e1684835103362
Bekijk onze

Webshop Mogelijkheden

Flatimation SEO Analytics e1684835949485
Bekijk onze

SEO Optimalisatie

Aanvullende diensten

Naast het creëren en vernieuwen van websites, helpen wij je ook met het verzorgen van aanvullende diensten zoals website hosting en website onderhoud. Zo kunnen wij al het werk voor jou uit handen nemen. Bekijk meer of neem contact met ons op voor meer informatie.

Website

Hosting

Website

Onderhoud

Mockup 3D
Halve circle scaled

Unieke websites

Website laten maken

volledig op maat

Een goede WordPress website laten maken die perfect aansluiten bij de behoeften van onze klanten, Daar gaan wij als team Flatimation voor! Onze op maat gemaakte websites zijn ontworpen om jouw merkidentiteit visueel tot leven te brengen en je bedrijf online op de kaart te zetten.

Onze aanpak is persoonlijk en transparant. We werken samen met jou om ervoor te zorgen dat we jouw visie begrijpen en dit kunnen vertalen naar de website. We zorgen ervoor dat de website die we voor jou maken, niet alleen voldoet aan jouw eisen, maar ook aan de eisen van jouw doelgroep. Je kan bij ons al een website laten maken vanaf 799,- inclusief WordPress content management systeem.

Designs op maat
Advies van onze webdesigners
Snelle persoonlijke support

Mobiele optimalisatie

Responsive websites

Een responsive website past zich automatisch aan, aan het scherm van de gebruiker. Dit betekent dat de website er net zo goed uitziet op een computer als op een tablet of smartphone. Dit is niet alleen belangrijk voor de gebruikerservaring, maar het is ook cruciaal voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

Daarom zorgen dat onze klanten die een website laten maken bij Flatimation responsive zijn, zodat je er zeker van kunt zijn dat je website er goed uitziet op alle apparaten. We testen onze websites grondig op verschillende apparaten en browsers om ervoor te zorgen dat alles goed werkt en er goed uitziet.

Halve circle scaled
Circle Telefoon

Direct antwoord op je vraag

Omdat alles op internet constant verandert, moet je website uiteraard ook mee bewegen. Een lastige taak waar veel vragen over komen. Om deze reden is goede en snelle support één van onze top prioriteiten. Kom direct met ons in contact.

Nick van der Feer

Nick van der Feer

Designer | Algemene vragen

Lars Leguijt

Lars Leguijt

Webdeveloper | Technische vragen

Veelgestelde vragen

Alles voor je website, zo geregeld

Als webdesign bureau helpen we je natuurlijk graag met het creëren van je website of webshop. Bij Flatimation gaan we nog een stap verder, met onze onderhoud, hosting en seo pakketten zorgen we niet alleen dat jouw website online te vinden is. Maar kunnen we je ook volledig ontzorgen.

Hierdoor hoef je je niet druk te maken over het onderhouden van je website. Wil je wat veranderd hebben? Wij zitten onder je sneltoets en staan je direct te woord.

Unieke websites en webshops
Alles voor je site onder één dak
Snelle persoonlijke support
ONZICHTBAAR
Nieuwe website laten maken? Wat kost het?

De uiteindelijke investering die je moet doen om je nieuwe website te laten maken hangt van veel factoren af.

Wil je een eenvoudige website die fungeert als je folder op het internet, of heb je liever een marketingmachine die leads voor je diensten binnenbrengt? Ga je voor een kleine webwinkel of een uitgebreide e-commerce oplossing?

Om een goed beeld te geven van de kosten hebben we op de website en webshop pagina een prijsopgave gezet. Hiermee heb je een indicatie van de kosten en een beeld van wat je kan verwachten. Ook kan je op deze blog meer informatie vinden waarop de prijzen worden uitgelegd van een website laten maken.

Hoelang duurt een website laten maken?

Geen enkel project is hetzelfde, maar bij ons staat een website gemiddeld binnen 3 weken online.

De uiteindelijke tijdslijn is afhankelijk van factoren zoals de snelheid van het aanleveren van teksten en afbeeldingen en de responsiviteit op onze communicatie via e-mail en telefoon.

Wie is de eigenaar van de opgeleverde website?

Je bent altijd volledig eigenaar van je eigen website zodra de factuur is betaald. De website is gebouwd in WordPress, en kan daarom eenvoudig worden verhuisd naar bijna elke webhost.

Natuurlijk mis je dan wel onze persoonlijke support en snelle reactietijd.

Hoe snel kan ik een reactie verwachten van support?

We streven ernaar om onze klanten altijd de beste service te bieden. Tijdens onze kantooruren kun je binnen 60 minuten een reactie van ons supportteam verwachten. Buiten deze uren kunnen onze reactietijden iets langer zijn, maar we beloven dat we jouw vraag zo snel mogelijk zullen behandelen.

We streven er altijd naar om onze klanten een uitstekende ondersteuningservaring te bieden, dus we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw vragen snel en efficiënt beantwoord worden.

Ontdek belangrijke tips in onze blog

Wat kost een website in 2023?

Wat kost een website in 2023?

Een website, wat kost dat eigelijk? Een hele goede vraag! De kosten van een website hangt af van het doel van de site. Zo is het goedkooper om een kleine bedrijfs website te maken dan een websop met...

Waarom is je titel indeling belangrijk voor SEO?

Waarom is je titel indeling belangrijk voor SEO?

De technische kant van een titel indelingAls we het hebben over titels zijn er veel onderdelen waar we over kunnen praten. Zo is er een inhoudelijke kant van een titel, namelijk de letterlijke tekst...

60 minuten reactietijd

Het is ons doel om tijdens de kantooruren binnen 60 minuten een antwoord te geven op je vraag.

Unieke websites

Een unieke en eigentijdse website is belangrijk. Wij zorgen dat je website altijd up-to-date is.

Persoonlijk contact

Door onze bescheiden klantenkring wordt je niet als een nummertje behandeld.

Wij maken het verschil

Het is onze missie om een nieuwe standaard van webdesign en webhosting neer te zetten. Wij doen niet aan onpersoonlijke support met lange wachttijden en behandelen je niet als een nummertje. Bij ons ben jij belangrijk en zorgen wij er voor dat jij goed zichtbaar bent op het internet.

Je gaat je website laten maken door Flatimation. Voordat we samen aan een project beginnen willen we graag met je sparren en je adviseren. Neem daarom gerust contact met ons op via onze contact pagina.

Support

Offerte op maat aanvragen

Wil je een nieuwe website laten maken door ons professionele team? Laat hier je gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een scherpe offerte.

Het werkt voor ons het best wanneer we je wensen in kaart kunnen brengen. je ideeën beschrijven in het formulier hiernaast. We hebben inmiddels veel ervaring met het bouwen van websites. We kunnen je daarom snel en effectief helpen wanneer we zoveel mogelijk informatie hebben.

Vragen of advies?

Voor vragen of website bestellingen kan je altijd een bericht sturen via ons contactformulier. Zodra we jouw bericht ontvangen hebben heb je binnen kantooruren binnen 60 minuten een antwoord!

Nog sneller antwoord op je vraag? Bel dan naar +31 6 8383 9232 (ook voor gratis advies)

Contactformulier